Peter Pan PDF

Coperta Carte Peter Pan

Iti doresti sa citesti cartea Peter Pan publicata de editura Cartex 2000? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Peter Pan chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Peter Pan

„”Asemeni celor mai bune creatii din literatura pentru copii, Peter Pan este o lectura la fel de placuta pentru cei mari ca si pentru cei mici. In timp ce copiii regasesc in aceasta carte aventuri fantastice sau personaje indragite precum Clopotica, Pieile-Rosii, Capitanul Hook sau Tigruta-Crinuta, cu care sunt familiarizati din desenele animate, adultii retraiesc magia propriei lor copilarii si isi doresc, macar pentru o clipa, sa poata calatori spre Tara-de-Nicaieri, unde actiunile nu au consecinte prea grave, unde prietenii nu te tradeaza niciodata si unde copilaria fericita dureaza pentru totdeauna.””- Raluca Ghentulescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.