Lacul disparut PDF

Coperta Carte Lacul disparut

Iti doresti sa citesti cartea Lacul disparut publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Lacul disparut chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Lacul disparut

Portia si Foster Blake, doi copii draguti de la oras, se duc sa-si petreaca vacanta de vara, ca de obicei, la tara, la rudele lor. Ei nici macar nu viseaza ca de aceasta data acolo ?i asteapta niste aventuri neobisnuite. Julian Jarman, varul lor, un naturalist amator pasionat, mare colectionar de fluturi si testoase, un fel de Morcoveata ca ?nfatisare, pe care Portia ?l adora, vrea sa-i arate fetei ?mprejurimile, dar cei doi ajung sa se rataceasca si astfel descopera din ?ntamplare un lac mlastinos ?n jurul caruia existase c?ndva o mica statiune de vacanta, cu vile luxoase. Acolo mai locuiesc acum doar doi batrani fermecatori, cu care copiii se ?mprietenesc, pe care ?i viziteaza ?n secret si cu ajutorul carora ?si fac un club ?ntr-una dintre vilele parasite. Foster ?i urmareste si le afla taina, dar pentru asta plateste scump, fiind la un pas de a ajunge ?nghitit de mlastina. Ce se ?ntampla dupa aceea puteti descoperi pornind si voi pe urmele lor, pana la lacul disparut, simbol al unor alte vremuri, demult apuse….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.