Timmy Fiasco, vol 3 PDF

Coperta Carte Timmy Fiasco, vol 3

Iti doresti sa citesti cartea Timmy Fiasco, vol 3 publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Timmy Fiasco, vol 3 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Timmy Fiasco, vol 3

Recomandat de autorul seriei Jurnalul unui pusti, Jeff Kinney Recomandat de autorul seriei Marele Nate, Lincoln Peirce Sunt vremuri de restriste in lumea lui Timmy Fiasco: ghinionist cum il stim, este reprimit la scoala dupa ce a fost exmatriculat, trebuie sa aiba grija de pisica lui Molly Moskins, iar in Tabara Monkeychuck umbla un Chihuahua Sfartecel mancator de copii – exclusiv elevi din tabara. In plus, Timmy si partenerul lui de la agentia de detectivi, ursul polar Total, au o noua misiune, si anume sa gaseasca proiectul Miracle, care a disparut din dulapul domnului Jenkins. Tensiunea e mare: directorul Scrimshaw nu-l scapa din ochi, Corrina Corrina se tine scai de el… Iar tot ce-si doreste Timmy este sa-i fie recunoscut talentul detectivistic si sa fie intampinat cu fanfara si o ploaie de confetti….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.