Iubirea nu e un vers PDF

  Coperta Carte Iubirea nu e un vers

  Iti doresti sa citesti cartea Iubirea nu e un vers scrisa de Susana Fortes si publicata de editura Humanitas Fiction? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iubirea nu e un vers chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Iubirea nu e un vers

  Povestea unei pasiuni, o carte cu accente de roman politic, cu atmosfera glamour si boema artistica, in pragul izbucnirii Razboiului Civil Spaniol. In vara anului 1935, Kate Moore soseste la faimoasa Residencia de Estudiantes din Madrid, locul in care se intalneste elita intelectuala republicana – Dali, Salinas, Garcia Lorca, Bunuel -, anturata de admiratori si personaje mondene. Tanara americana, care doreste sa-si continue studiile de literatura spaniola, cunoaste aici o lume de revolutionari si visatori, de artisti si intreprinzatori, de idealisti si arivisti. Dar cel mai mult o va impresiona profesorul Alvaro Diaz-Ugarte, iar atractia va fi reciproca. Intr-un oras in care totul se afla, cei doi isi traiesc iubirea clandestina cu indrazneala si nonsalanta. Pana cand, intr-un canal de irigatii, apare cadavrul unui student, iar moartea acestuia incepe sa o obsedeze pe Kate. Intunecata de crima, intrigi de stat si de alcov, sub ochiul atent al politiei politice, povestea lor de dragoste ii poate costa viata, iar pentru supravietuire se plateste un pret imens in Spania anilor 1930….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Iubirea nu e un vers este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.