Sfantul Nichifor Leprosul, cel ce are cheile inimii mele PDF

  Coperta Carte Sfantul Nichifor Leprosul, cel ce are cheile inimii mele

  Iti doresti sa citesti cartea Sfantul Nichifor Leprosul, cel ce are cheile inimii mele scrisa de Zoe Kanava si publicata de editura Bonifaciu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sfantul Nichifor Leprosul, cel ce are cheile inimii mele chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sfantul Nichifor Leprosul, cel ce are cheile inimii mele

  Teologia Sfantului Grigorie Palama este teologia Bisericii Ortodoxe. El nu a introdus un nou sistem de invatatura si cunoastere a lui Dumnezeu, ci a trait, dupa care a exprimat ceea ce a intalnit in Biserica si in Sfantul Munte, traind ascetic viata in Hristos. Se stie ca teologia ortodoxa este empirica. Asta inseamna ca Sfintii Parinti au teologhisit nu prin speculatii si filosofie, ci prin intermediul experientei si al Revelatiei. Dumnezeu a descoperit adevarul Sau Profetilor, Apostolilor si sfintilor, iar acestia au povatuit poporul Domnului cu ajutorul acestei descoperiri. Sfantul Grigorie Teologul spune ca sfintii teologhisesc asemenea pescarilor, nu aristotelic, adica teologhisesc precum Apostolii, nu in felul in care a facut-o Aristotel, prin imaginatie si speculatie. Tocmai acest lucru il intalnim si la Sfantul Grigorie Palama. Sursa teologiei sale a fost Revelatia lui Dumnezeu. Prin urmare, teologia Sfantului Grigorie Palama este teologia Bisericii, a Profetilor, a Apostolilor si a sfintilor, este teologia empirica, teologia Luminii si a Revelatiei. Aflandu-ne pe acest fagas, putem spune ca era teologia aghiorita. Pozitiile sale teologice si modul in care le-a expus trebuie vazute din aceasta perspectiva, adica din perspectiva monahului aghiorit isihast….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sfantul Nichifor Leprosul, cel ce are cheile inimii mele este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.