Dinti de lapte. Inocenta poate fi inselatoare PDF

  Coperta Carte Dinti de lapte. Inocenta poate fi inselatoare

  Iti doresti sa citesti cartea Dinti de lapte. Inocenta poate fi inselatoare scrisa de Zoje Stage si publicata de editura Corint Logistic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dinti de lapte. Inocenta poate fi inselatoare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dinti de lapte. Inocenta poate fi inselatoare

  In acelasi stil cu Trebuie sa vorbim despre Kevin si Cina, Dinti de lapte este un debut „sangeros” despre o mama disperata sa gaseasca ajutor pentru fiica ei muta, al carei comportament tulburator devine tot mai periculos. FACETI CUNOSTINTA CU HANNA! E un inger dragalas, desi mut, in ochii adoratori ai taticului ei. Acesta este singura persoana care o intelege, si tot ce-si doreste Hanna este sa traiasca fericita, pentru totdeauna, alaturi de el. Insa mami ii sta in cale, iar fetita va incerca orice truc imaginabil ca sa scape de ea. De tot, daca se poate. FACETI CUNOSTINTA CU SUZETTE! Isi iubeste sincer fata, insa, dupa ani de respingeri, scoala la domiciliu pentru fiica ei si clipe incarcate de tensiune, sanatatea ei fizica si psihica slabesc pe zi ce trece. Pe masura ce siretlicurile Hannei devin tot mai sofisticate, iar sotul lui Suzette ramane orb la atmosfera tot mai incordata din sanul familiei, Suzette incepe sa se teama ca ceva cu adevarat rau se petrece si ca, poate, casa nu reprezinta totusi cel mai potrivit loc pentru fetita lor. Dinti de lapte este o poveste despre o familie aparent perfecta si o fetita muta care nu-si doreste nimic altceva decat sa-si ucida mama. „ O poveste care aminteste de Trebuie sa vorbim despre Kevin, Fata disparuta si filmul Prevestirea. Dinti de lapte este o carte halucinanta si plina de intorsaturi de situatie, care te va face sa-ti pui constant sub semnul intrebarii compasiunea simtita fata de cele doua personaje principale, a caror legatura se destrama continuu .” ( Entertainment Weekly ) „ Rascolitor si imposibil de lasat din mana, Dinti de lapte iti va intra pe sub piele si te va prinde in ghearele sale reci pana la deznodamantul socant .” ( LISA SCOTTOLINE ) „ Stage imagineaza cu maiestrie un thriller inspaimantator, pe care nu-l poti lasa din mana, transformandu-l totodata intr-o indrazneata investigatie asupra parentingului si a casniciei, identificand nemilos fisurile iubirii neconditionate .” ( Publisher’s Weekly ) „ O lectura deopotriva cuceritoare si infioratoare .” ( New York Post ) „ Stage combina elemente horror cu suspansul domestic pentru a picta un nemilos tablou al psihopatiei infantile si a regretului matern .” ( Kirkus Reviews ) „ Delicios de infricosatoare […]. Autoarea mentine suspansul si tensiunea […], oferind o scurta si oripilanta perspectiva asupra gandurilor unei sociopate in devenire .” ( Library Journal )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dinti de lapte. Inocenta poate fi inselatoare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.