Disc(Ro)mania. Include CD cu 64 de piese. Povestitor Mircea Vintila PDF

  Coperta Carte Disc(Ro)mania. Include CD cu 64 de piese. Povestitor Mircea Vintila

  Iti doresti sa citesti cartea Disc(Ro)mania. Include CD cu 64 de piese. Povestitor Mircea Vintila scrisa de Traian Marinescu si publicata de editura ACT si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Disc(Ro)mania. Include CD cu 64 de piese. Povestitor Mircea Vintila chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Disc(Ro)mania. Include CD cu 64 de piese. Povestitor Mircea Vintila

  De la o simpla imagine cu mebrii trupei pana la creatii grafice simbolistice, copertile discurilor artistilor si trupelor romanesti de-a lungul timpului au cunoscut modificari complementare cu stilul muzical abordat. De regula, un album muzical reprezinta o era a sentimentelor si ideilor pe care artistul le traieste. Mesajul nu este oferit doar de creatia instrumentala sau de contopirea acesteia cu vocea si textul. Coperta poate transmite vizual mesajul intregului disc. Pentru unii inspiratia titlului si a copertii au izvorat din „moda” occidentala. Altii au preferat creatii originale in care s-au implicat pana la cel mai mic detaliu. Muzica romaneasca are un istoric al designului copertilor muzicale, iar acum, pentru prima data, aveti ocazia de a descoperi acest minunat dictionar al aparitiilor discografice pop/rock/folk si jazz ale artistilor romani intre anii 1965 si 2014. Disc(Ro)mania repertorizeaza aparitiile discografice pop, rock, folk si jazz ale autorilor romani, intre anii 1965 si 2014. Pasionati de muzica si nu numai, o vor aprecia, mai ales ca este pentru prima data cand este realizat acest lucru pentru discurile romanesti. Nu este o carte de critica, ci un dictionar. „Nu este o analiza critica a muzicii inregistrate. Prezenta carte nu si-a propus acest lucru. Mi-am permis doar sa marchez o preferinta pentru discurile carora le acord o atentie deosebita – printr-un semn distinct in carte si prin unele remarci personale, care raman personale.” – Traian Marinescu…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Disc(Ro)mania. Include CD cu 64 de piese. Povestitor Mircea Vintila este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.