Mandale dacice. Vol. II PDF

Coperta Carte Mandale dacice. Vol. II

Iti doresti sa citesti cartea Mandale dacice. Vol. II publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mandale dacice. Vol. II chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Mandale dacice. Vol. II

De ce sa coloram mandala?Cele mai bune idei ne vin atunci cand nu ne gandim la ele. Pentru ca mintea se relaxeaza si vede totul dintr-o perspectiva inedita. Mandala e un joc pentru minte si joc. Facuta din forme si culori, e o poarta magica spre un taram spiritual mai inalt. Vom ajunge astfel la echilibru interior si armonie cu lumea inconjuratoare. Sa cunoastem prin imagini civilizatia dacica. Vom intelege simbolurile venerate de strabunii nostri si vom afla radacinile credintelor noastre actuale. Putem vedea viitorul privind oglinda trecutului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.