Zonele albastre: 9 lectii despre cum sa traiesti mai mult de la cei mai longevivi oameni PDF

Coperta Carte Zonele albastre: 9 lectii despre cum sa traiesti mai mult de la cei mai longevivi oameni

Iti doresti sa citesti cartea Zonele albastre: 9 lectii despre cum sa traiesti mai mult de la cei mai longevivi oameni publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Zonele albastre: 9 lectii despre cum sa traiesti mai mult de la cei mai longevivi oameni chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Zonele albastre: 9 lectii despre cum sa traiesti mai mult de la cei mai longevivi oameni

Zonele albastre: 9 lectii despre cum sa traiesti mai mult de la cei mai longevivi oameni / The Blue Zones: 9 Lessons for Living Longer From the People Who’ve Lived the Longest de Ban Buettner este o carte pe care o vei citi cu multa placere chiar daca nu te preocupa prea mult secretul longevitatii umane. Asta pentru ca periplul prin „”lumea de basm a imbatranirii”” te poarta in cateva zone atractive ale lumii, semanand asadar si cu o carte de calatorie, pentru ca e scrisa cu umor, pentru ca informatiile prezentate au atestarea expertilor, dar si pentru ca are deopotriva si o latura spirituala pregnanta. Autorul cartii, Dan Buettner este explorator pentru revista National Geographic, scriitor si fondator al companiei Quest Network, Inc. Cartea lui, Zonele Albastre, a fost foarte bine primita de presa, Buettner fiind invitat sa vorbeasca despre ea la: CNN, la emisiunea lui David Letterman, The Oprah Winfrey Show, Good Morning America, Primetime Live si The Today Show. Zonele albastre sunt cele cinci zone din lume in care traiesc cei mai longevivi oameni, potrivit studiului efectuat de Buettner, mai exact: Sardinia, Okinawa, Loma Linda si imprejurimile ei din California de Sud, Costa Rica si Icaria, o insula greceasca. Cartea promite ca iti va oferi informatii nu numai despre cum sa mananci si sa traiesti sanatos, pentru a te mentine viguros pana la cele mai inaintate varste, dar ea iti va oferi si o parte din filosofia de viata a celor mai longevivi oameni. Autorul marturiseste astfel ca:””Am adunat in aceasta carte perspective de la centenari despre cum sa ai o viata implinita. Povestile lor cuprind totul, de la cum sa-ti educi copiii pana la invata cum sa te faci placut, de la cum sa te imbogatesti pana la cum sa gasesti – si sa pastrezi -dragostea in viata ta. Cu totii putem invata de la ei cum sa ne cream propria noastra zona albastra si cum sa incepem sa traim vieti mai indelungate, mai bune””.Adevarul despre a trai mai mult Studiile au aratat ca doar 25% din durata vi…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.