Zoe, fii barbata! Coduri de gen in cultura Romaniei contemporane PDF

Coperta Carte Zoe, fii barbata! Coduri de gen in cultura Romaniei contemporane

Iti doresti sa citesti cartea Zoe, fii barbata! Coduri de gen in cultura Romaniei contemporane publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Zoe, fii barbata! Coduri de gen in cultura Romaniei contemporane de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Zoe, fii barbata! Coduri de gen in cultura Romaniei contemporane

Volum coordonat de Mihaela Ursa si ingrijit de Adrian Tataran si Alexandra Turcu. Volumul nu isi propune sa deconstruiasca sau sa denunte toate preconceptiile existente in lumea culturala si academica de la noi cu privire la paradigma feminista, ceea ce nu inseamna ca autorii de fata sunt inocenti cu privire la ele. Asezand cliseele feministofobe in rezervatia curiozitatilor istorice pe care o merita si convinsi ca, transportand viata, literatura transporta si ideologie, autorii acestor pagini se concentreaza asupra unui proiect constructiv: acela de a oferi cateva mostre de practica analitica in cheie feminista….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.