Ziua in care extraterestrii ne-au halit creierele PDF

  Coperta Carte Ziua in care extraterestrii ne-au halit creierele

  Iti doresti sa citesti cartea Ziua in care extraterestrii ne-au halit creierele scrisa de Tom McLaughlih si publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ziua in care extraterestrii ne-au halit creierele chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ziua in care extraterestrii ne-au halit creierele

  Ar putea fi prima intalnire, din istoria – cel putin recenta a – Terrei, intre pamanteni si extraterestrii. Oricum, prima confirmata, pe care guvernele, reprezentantii fortelor armate ori institutiile de tip Big Brother nu au cum s-o discrediteze. La care iau parte prim-ministrii, presedinti, sefi de state, directori de consortii internationale. Si, de asemenea, prima ce s-ar putea solda cu exterminarea rasei umane! Doi pusti care isi fac de lucru cu o antena parabolica improvizata, un satelit de telecomunicatii prabusit in mijlocul unui orasel din Anglia, niste agenti de politie depasiti de situatie, accidente, televiziuni si reportaje in direct. Intrebari, mesaje de amenintare primite de la o nava extraterestra si teama. Mai ales teama. Ce mai, viata cotidiana a intregii planete devine o adevarata harababura, o suma de incurcaturi si de balbaieli. Presedintele Statelor Unite ale Americii indeamna la calm, cel al Frantei pofteste la branza cu pateu, prim-ministrul Marii Britanii se uita chioras la toata lumea. Si in mijlocul acestui haos aterizeaza elicopterul lui Vladimir Putin, care-si smulge hainele de nervi ca nu l-a anuntat nimeni… Oo, cu asa lideri, ce sanse sa aiba omenirea? Si, la urma-urmei, cine sunt extraterestrii astia? Noi nu va spunem. Va invitam sa cititi. Si sa radeti cum n-ati mai facut-o de mult!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ziua in care extraterestrii ne-au halit creierele este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.