Ziua In Care A Nins PDF

Coperta Carte Ziua In Care A Nins

Iti doresti sa citesti cartea Ziua In Care A Nins publicata de editura Vlad si cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ziua In Care A Nins chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ziua In Care A Nins

Ce poate fi mai placut decat sa patrunzi intr-o lume peste care s-a asternut zapada? Micutul Peter arde de nerabdare sa-si imbrace hainuta de iarna si sa alerge afara. Cate il asteapta! Poate face un om de zapada, se poate catara pe troiene pentru a se afunda apoi in omat, ba chiar poate imprima in zapada silueta unui inger. Iar cand se lasa intunericul, in vreme ce Peter cutreiera taramul viselor, afara ninge neincetat, pentru ca a doua zi baietelul sa se bucure din nou de zapada. Nici o carte n-a surprins mai bine magia si emotia primei ninsori decat Ziua in care a nins….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.