Zile si nopti PDF

Coperta Carte Zile si nopti

Iti doresti sa citesti cartea Zile si nopti publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Zile si nopti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Zile si nopti

Aparut in 1897 si tradus pentru prima data in limba romana, romanul Zile si nopti isi are radacinile in experienta de soldat a lui Jarry insusi. Conflictul dintre o inteligenta aleasa si abrutizanta disciplina militara, absurdul si grotescul cazarmilor si al spitalelor militare se imbina aici cu evocarea fratelui absent – un adevarat dublu al eroului -, pasiunea pentru heraldica sau deliciile unui dezmat hasisin. Satira, de care nu scapa nici lumea militara, nici cea intelectual-artistica, se lasa atenuata de lirism si jocuri de limbaj. Iar intr-unul dintre capitole isi face aparitia chiar si conceptul de patafizica….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.