Zen dincolo de mindfulness PDF

  Zen dincolo de mindfulness - Jules Shuzen Harris

  Iti doresti sa citesti cartea Zen dincolo de mindfulness scrisa de Jules Shuzen Harris? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Zen dincolo de mindfulness chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Zen dincolo de mindfulness PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Zen dincolo de mindfulness

  Zen dincolo de mindfulness. Utilizarea budismului si a psihologiei moderne in practica transformarii

  Zen pentru vremurile de azi!
   
  Promisiunea pe care ne-o face budismul este ca ne vom simti desavarsiti si ca vom avea sentimentul de completitudine exact asa cum suntem – atat cand meditam, cat si cand ne ocupam de treburile zilnice, inclusiv in aspectele dificile ale vietii. Este o viziune frumoasa, dar si o misiune dificila, iar multi practicanti cauta scurtaturi in doua feluri:
  – alegerea unor forme de mindfulness care au pierdut legatura cu radacinile filosofice si etice ale budismului;
  – „ocolirea spiritualitatii”, adica evitarea sau reprimarea unor probleme sociale ori psihologice in favoarea unui calm superficial.
   
  Maestrul Jules Shuzen Harris arata ca aceste provocari pot fi tratate prin combinarea meditatiei angajate cu studiul profund al modelelor psihologice budiste si cu tehnicile metodei de psihoterapie numite „Reuniunea mintii cu trupul”. Folosind aceasta abordare unica, practicantii pot face adevarata munca de trezire fara a nega viata emotionala si fara a pierde ceva din bogata gama de perspective oferite de psihologia budista si traditia practicii Zen.

  Zen dincolo de mindfulness este un ghid practic pentru exersarea constientizarii spirituale, astfel incat sa pornim cu adevarat pe calea trezirii si iluminarii. 

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Zen dincolo de mindfulness este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.