Zece negri mititei PDF

Coperta Carte Zece negri mititei

Iti doresti sa citesti cartea Zece negri mititei publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Zece negri mititei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Zece negri mititei

„Zece…“ Zece straini sunt atrasi de un misterios U. N. Owen, intr-o casa de pe o insula izolata, din apropierea Devon-ului. „Noua…“ In timpul cinei, un mesaj inregistrat ii acuza pe fiecare in parte de cate o crima, iar in final, in aceeasi seara, unul dintre oaspeti moare. „Opt…“ Rupti de lume din cauza unei furtuni violente si urmariti de versurile unei vechi poezii pentru copii, care numara descrescator de la zece la zero, oaspetii lui U. N. Owen incep, unul cate unul, sa moara. „Sapte…“ are dintre ei este criminalul? Oare va supravietui cineva?…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.