Zag – O poveste cu supereroi – carte de colorat PDF

  Coperta Carte Zag - O poveste cu supereroi - carte de colorat

  Iti doresti sa citesti cartea Zag – O poveste cu supereroi – carte de colorat scrisa de Zag Miraculous si publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Zag – O poveste cu supereroi – carte de colorat chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Zag – O poveste cu supereroi – carte de colorat

  Ladybug, Cat Noir si multe alte personaje te invita sa iei parte la aventura vietii tale. Vrei sa te alaturi supereroilor din seria Miraculous? Ai nevoie de creioane colorate si de multa imaginatie. Vrei sa fii si tu un erou Miraculous? Nimic mai simplu! Da viata personajelor colorandu-le, apoi alege-ti eroul preferat….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Zag – O poveste cu supereroi – carte de colorat este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.