Zag – Ladybug and Cat Noir versus Akuma – carte de activitati PDF

  Coperta Carte Zag - Ladybug and Cat Noir versus Akuma - carte de activitati

  Iti doresti sa citesti cartea Zag – Ladybug and Cat Noir versus Akuma – carte de activitati scrisa de Zag Miraculous si publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Zag – Ladybug and Cat Noir versus Akuma – carte de activitati chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Zag – Ladybug and Cat Noir versus Akuma – carte de activitati

  Fluturii akuma te afecteaza daca te prind pe picior gresit – te porti urat cu ceilalti, sau te superi pe ei, sau faci ceva rau care ii afecteaza pe ceilalti. Insa noi iti oferim o solutie: aceasta carte de activitati prin care poti sa te alaturi luptei impotriva akumatizarii si sa devii o varianta si mai buna a ta….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Zag – Ladybug and Cat Noir versus Akuma – carte de activitati este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.