Zadarnicie PDF

Coperta Carte Zadarnicie

Iti doresti sa citesti cartea Zadarnicie publicata de editura Vivaldi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Zadarnicie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Zadarnicie

Zadarnicie este povestea unui soldat care in timpul stagiului militar efectuat in Estul Turciei, unde terorismul este o amenintare zilnica, stand de garda ore si ore, incepe sa vada fantoma unui om mort cu multi ani in urma. Este fantoma lui Ziya Hursit, un soldat care s-a spanzurat in 1926, dupa ce a incercat sa-l asasineze pe Atatürk, fondatorul Republicii Turcia. Singuratatea soldatului care nu poate accepta armata si modul de viata pe care il impune, combinata cu frigul si pericolele ce pandesc la tot pasul, il imping sa urmeze fantoma. Si daca urmaresti o fantoma, devii o fantoma……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.