Yoga pentru toti. 50 de activitati distractive de yoga pentru copii si adulti PDF

  Coperta Carte Yoga pentru toti. 50 de activitati distractive de yoga pentru copii si adulti

  Iti doresti sa citesti cartea Yoga pentru toti. 50 de activitati distractive de yoga pentru copii si adulti scrisa de Tara Guber, Leah Kalish si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Yoga pentru toti. 50 de activitati distractive de yoga pentru copii si adulti chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Yoga pentru toti. 50 de activitati distractive de yoga pentru copii si adulti

  Pachetul Yoga pentru toti este o modalitate extraordinara de a petrece timp de calitate alaturi de copiii dumneavoastra. Se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta peste 4 ani. Practicati intinderea in fata, in spate, rasucirea, respiratia, echilibrul, relaxarea si multe altele cu Yoga pentru toti, un set vibrant si colorat de jetoane ilustrate care ofera o doza sanatoasa de distractie si educatie in timp ce invatati toate elementele de baza ale yoga pentru a avea corpul, mintea si inima sanatoase. Yoga aduce intelepciunea straveche lumii moderne intr-un mod pe care nicio alta disciplina nu o face. Si Yoga pentru toti transmite aceasta intelepciune atat copiilor, cat si adultilor, intr-un mod care combina umorul cu un scop de a avea un corp si o minte sanatoase. Este o activitate minunata sa lucrezi la constientizarea corpului, la echilibru si la activitati fizice intr-o zi in care vrei sa ramai in interior sau sa iesi afara. Pachetul contine si un pliant cu sfaturi de la yoghini, precum locul in care practici yoga, hainele pe care le porti etc….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Yoga pentru toti. 50 de activitati distractive de yoga pentru copii si adulti este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.