WOKE. Un ghid spre justitia sociala PDF

  Coperta Carte WOKE. Un ghid spre justitia sociala

  Iti doresti sa citesti cartea WOKE. Un ghid spre justitia sociala scrisa de Titania Mcgrath si publicata de editura Lebada Neagra? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea WOKE. Un ghid spre justitia sociala chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii WOKE. Un ghid spre justitia sociala

  In Woke. Un ghid spre justitia sociala Titania McGrath demonstreaza cum toata lumea poate avea un rol in infaptuirea justitiei sociale. Ca „millennial icon” in fruntea activismului online, Titania isi ghideaza cititorii prin gama adesea uluitoare de terminologii si concepte care constituie „trezirea” secolului XXI. Potrivit dictionarului urban, „trezirea” inseamna : „Actul de a fi foarte pretentios cu privire la cat de mult iti pasa de o problema social”. Aceste idei noi lasa adesea nedumerit publicul larg, mai ales pe cei care nu citesc The Guardian. „A fi trezit” este de fapt mult mai usor decat cred oamenii. Dupa cum demonstreaza Titania, oricine poate fi activist. Adaugand pur si simplu un steag curcubeu la profilul tau de Facebook sau acuzand o persoana in varsta ca nu stie ce inseamna „non-binar”, poti schimba lumea in bine. Intr-adevar, retelele sociale au facut acum posibil sa arati cat de virtuos esti fara a fi nevoie sa faci absolut nimic. Ghidul Titaniei va va ajuta, pas cu pas, sa deveniti persoana „trezita” de care aveti nevoie pentru a exista intr-o lume din ce in ce mai progresiva. Intr-o maniera poate deranjanta, Titania va va explica de ce va inselati in privinta tuturor si va incerca sa va ajute sa ajungeti asemenea ei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca WOKE. Un ghid spre justitia sociala este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.