Winnie si Wilbur. Winnie Baba-Cloanta PDF

  Coperta Carte Winnie si Wilbur. Winnie Baba-Cloanta

  Iti doresti sa citesti cartea Winnie si Wilbur. Winnie Baba-Cloanta scrisa de Valerie Thomas, Korky Paul si publicata de editura Vlad si Cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Winnie si Wilbur. Winnie Baba-Cloanta chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Winnie si Wilbur. Winnie Baba-Cloanta

  Winnie Baba-Cloanta isi duce veacul intr-o casa neagra ca taciunele. Fotoliile sunt negre, scarile sunt negre, podelele sunt negre si ele, pana si usile sunt tot negre. Problema e ca Wilbur, cotoiul lui Winnie, e negru si el.  Winnie va trebui sa faca o vraja sau doua, ca sa fie sigura ca o sa-l vada pe Wilbur pe oriunde s-ar tolani……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Winnie si Wilbur. Winnie Baba-Cloanta este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.