Winnie si Wilbur. Iarna lui Winnie PDF

  Coperta Carte Winnie si Wilbur. Iarna lui Winnie

  Iti doresti sa citesti cartea Winnie si Wilbur. Iarna lui Winnie scrisa de Valerie Thomas, Korky Paul si publicata de editura Vlad si Cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Winnie si Wilbur. Iarna lui Winnie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Winnie si Wilbur. Iarna lui Winnie

  Winnie Baba-Cloanta e satula pana peste cap de iarna! Iar Wilbur s-a saturat si el sa-i tot inghete mustatile. Asa ca Winnie face o vraja care aduce vara in gradina lor.  Dar, in timp ce Winnie se tolaneste in sezlong, curtea ii este invadata de hoarde de oameni care vor sa se bucure si ei de razele dogoritoare ale soarelui……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Winnie si Wilbur. Iarna lui Winnie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.