William Wenton si Hotul de Luridium PDF

Coperta Carte William Wenton si Hotul de Luridium

Iti doresti sa citesti cartea William Wenton si Hotul de Luridium publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea William Wenton si Hotul de Luridium chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii William Wenton si Hotul de Luridium

William Wenton este cel mai mare spargator de coduri din lume. Doar ca el inca nu o stie…William s-a intrebat mereu de ce familia sa si-a schimbat in mod neasteptat numele si adresa in urma cu opt ani, parasind Anglia pentru a se muta in Norvegia. Si ii e foarte dor de bunicul lui care a disparut in mod misterios chiar in aceeasi perioada. Abia dupa ce William reuseste sa decripteze Imposibilitatea, cel mai dificil cod din lume, isi da seama de pericolul care-l pandise din umbra in toti acesti ani. Pentru a supravietui, trebuie neaparat sa-si gaseasca bunicul cat mai repede si sa se foloseasca la maximum de talentul sau de spargator de coduri. William Wenton si hotul de luridium este o aventura plina de suspans intr-o noua lume fantastica. Bobbie Peers a creat un univers original, construit cu multa migala, dar si mult umor. Roman de debut, cartea a primit deja in 2015 un premiu important in Norvegia, Ark’s Children’s Book Award, o competitie cu traditie in care 10 000 de copii voteaza cea mai buna carte a anului. Deja un fenomen literar mondial, cartea a fost vanduta in peste 30 de tari si urmeaza sa fie si ecranizata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.