Weekend la Istanbul PDF

Coperta Carte Weekend la Istanbul

Iti doresti sa citesti cartea Weekend la Istanbul publicata de editura Nomina? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Weekend la Istanbul de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Weekend la Istanbul

Istanbul sau Istambul? Bazar sau plimbare prin piata Taksim?! Felafel sau gudem? Usor de raspuns la prima intrebare, pentru ca ne uitam la coperta ghidului. Ah, da! Stiam! Este cu n! Restul este de descoperit, daca si numai daca rasfoiesti ghidul propus de noi. Daca esti hotarat sa vezi o minunatie de oras (intr-un weekend), trebuie sa mergi spre Istanbul. Daca vrei sa vezi ce inseamna multiculturalitate, trebuie sa bei o cafea si sa admiridin turnul Galataorasul. Daca vrei sa ai ce povesti prietenilor, trebuie sa vizitezi: Sfanta Sofia, Topkapi, Bazarul cu carti, Bazarul cu mirodenii, Moscheea Albastra, Muzeul Caricaturilor si Umorului etc. Nu uita sate pierzi printre stradute, sa mananci o baclava si sa bei un ceai. Calatorie placuta!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.