Warren al XIII-lea si Padurea Soaptelor PDF

  Coperta Carte Warren al XIII-lea si Padurea Soaptelor

  Iti doresti sa citesti cartea Warren al XIII-lea si Padurea Soaptelor scrisa de Tania del Rio si publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Warren al XIII-lea si Padurea Soaptelor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Warren al XIII-lea si Padurea Soaptelor

  Warren al XIII-lea se intoarce! Cititorule, ia aminte, aceasta carte contine: NISIPURI MISCATOARE, CODURI SECRETE, VRAJITOARE, COPACI FURIOSI si alte elemente periculoase! La inceputul noii sale aventuri, Warren si renumitul sau hotel mobil plimba oaspetii prin zone rurale. Dar cand o avarie neasteptata ii conduce pe toti intr-o padure periculoasa, Warren da nas in nas cu o dublura sinistra – maleficul Worrin, care este hotarat sa preia controlul asupra hotelului! Pentru ca Warren sa puna lucrurile in ordine va trebui sa dezlege cateva mistere: cine este Worrin si care este numele lui real? De ce soptesc voci misterioase in padure? Si ce este un bigfoot de seva? Plina de enigme, coduri secrete, aventuri formidabile si sute de ilustratii complexe, povestea Warren al XIII-lea si Padurea Soaptelor va incanta si va zapaci cititorii de toate varstele!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Warren al XIII-lea si Padurea Soaptelor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.