Warren al XIII-lea si Ochiul Atotvazator PDF

  Coperta Carte Warren al XIII-lea si Ochiul Atotvazator

  Iti doresti sa citesti cartea Warren al XIII-lea si Ochiul Atotvazator scrisa de Tania del Rio si publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Warren al XIII-lea si Ochiul Atotvazator chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Warren al XIII-lea si Ochiul Atotvazator

  Fa cunostinta cu Warren al XIII-lea! Este singurul valet, hamal, gradinar si curier la stravechiul castel al familiei sale. Cititorule, ia aminte: aceasta carte contine VRAJITOARE, CODURI SECRETE, MONSTRI, LABIRINTURI SI ALTE LUCRURI SINISTRE. Stravechiul hotel este un conac ciudat, intunecat si plin de coridoare intortocheate si ghicitori misterioase – si ar putea gazdui o comoara magica, cunoscuta drept Ochiul Atotvazator. Ca sa poata gasi comoara, Warren trebuie sa rezolve cateva mistere. Ce este acea creatura ciudata care sta la panda in camera cazanelor? Cine este fata fantomatica ce se furiseaza prin labirintul de gard viu din gradina? Si de ce singurul oaspete al hotelului este acoperit de bandaje? Plina de enigme, coduri secrete, inventii spectaculoase si sute de ilustratii detaliate, povestea Warren al XIII-lea si Ochiul Atotvazator va incanta si va zapaci cititorii de toate varstele….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Warren al XIII-lea si Ochiul Atotvazator este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.