Vulpea si barza PDF

Coperta Carte Vulpea si barza

Iti doresti sa citesti cartea Vulpea si barza publicata de editura Gama? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Vulpea si barza de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Vulpea si barza

O colectie inovatoare, dedicata copiilor care invata sa citeasca. Cartile au abtibilduri si activitati premergatoare lecturii, in care se verifica recunoasterea sunetelor initiale si finale din cuvinte, asocierea lor cu literele corespunzatoare, recunoasterea si citirea grupurilor de litere. Povestea se parcurge in doua etape: incepatorii vor citi mai intai cuvintele despartite in silabe si propozitiile scurte de pe pagina din stanga. Cei avansati vor parcurge textul povestii, ghidandu-se dupa cuvintele colorate pe care le-au invatat in etapa anterioara. Totul este scris cu litere mari de tipar, iar silabele sunt evidentiate. Un instrument absolut esential pentru orice cititor aflat la inceput de drum, care le ofera copiilor satisfactia de a fi reusit sa citeasca singuri prima lor carte!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.