Vlad Tepes si Ordinul Dragonului PDF de Simona Antonescu

  Coperta Carte Vlad Tepes si Ordinul Dragonului

  Iti doresti sa citesti cartea Vlad Tepes si Ordinul Dragonului? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Vlad Tepes si Ordinul Dragonului

  Titlu disponibil cu autograf; inca 43 exemplare disponibile. Istoria povestita copiilor este o serie de romane pentru copii menite sa-i familiarizeze cu istoria Romaniei. Ce invata micii cititori: – Istoria se poate invata intr-un mod captivant, prin povesti fermecatoare – Istoria Romaniei e plina de personaje si lumi care merita descoperite – Cine a fost Vlad Tepes – Ce s-a intamplat la atacul de noapte din 1462 – Cum erau organizate ordinele cavaleresti medievale – Istoria Turnului Chindiei de la Targoviste Intr-unul dintre cele mai aventuroase volume din serie, gemenii Ilinca si Calin vor fi martorii vrajiti ai unui episod istoric ramas celebru. Vlad Tepes e personajul istoric care ni se arata intr-o lumina fascinanta, iar atacul de noapte din 1462 va tine cititorii cu sufletul la gura. Alaturi de gemeni, vom afla despre ordinele cavaleresti medievale, despre numele unor vesminte din perioada otomana, dar si o scurta istorie a Turnului Chindiei de la Targoviste. Vlad Tepes e personajul istoric care ni se arata intr-o alta lumina in acest roman, filtrata de ochii celor doi gemeni, iar copiii vor putea privi inspre aceasta epoca istorica, adesea intesata de clisee, inarmati cu o poveste buna si cu informatii proaspete si deloc plictisitoare. De ce e important Vlad Tepes pentru istoria Romaniei? Ce spun legendele despre Turnul Chindiei? Cum era organizat un ordin cavaleresc? Cum se imbracau oamenii in perioada otomana? Ilustratii de Alexia Udriste.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.