Vizuina luminata PDF

Coperta Carte Vizuina luminata

Iti doresti sa citesti cartea Vizuina luminata publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Vizuina luminata de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Vizuina luminata

Vizuina luminata este un jurnal de sanatoriu in care decelarea realitatii devine o problema de existenta in psihicul din ce in ce mai instabil al autorului: „”In aceasta simpla trecere a mea prin viata, daca sensul si importanta clipelor imi scapa, asta este poate si pentru motivul ca in orice moment le scap si eu lor, evadandu-ma intr-o lume inchisa, secreta proprie in cea mai stricta intimitate.”” Finalul, previzibil, este unul tragic: „”Eram pe ciment, dardaiam de frig si nu stiam ce sa fac.””…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.