Vivi si copacul roditor PDF

Coperta Carte Vivi si copacul roditor

Iti doresti sa citesti cartea Vivi si copacul roditor publicata de editura Via? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Vivi si copacul roditor de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Vivi si copacul roditor

La scoala virtutilor cei mici descopera, ca intr-un atelier, frumusetea faptei bune si prospetimea gandului frumos. Secretul fiecarei noi aventuri sta in complicitatea personajelor vii si pline de farmec cu cititorii mici si mari. Despre darnicie si placerea de a darui este vorba si in aceasta poveste, in care Vivi, o veverita jucausa, se hotaraste sa lase de-o parte egoismul si alege generozitatea. Este o poveste in care prietenia se dovedeste a fi importanta, iar darnicia o virtute care aduce multa bucurie….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.