Visul de iarna al Isabellei PDF

Coperta Carte Visul de iarna al Isabellei

Iti doresti sa citesti cartea Visul de iarna al Isabellei publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Visul de iarna al Isabellei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Visul de iarna al Isabellei

Volum de proze scurte de o desavarsita virtuozitate. Personajele lui Cochinescu sunt privite din interior, din spatiul unde se duc bataliile sufletului. Autorul lasa cititorului placerea de a constata singur ce gandeste si ce spune omul, astfel incat cuvantul unui personaj sa porneasca din trairile sale cele mai intense, sa treaca prin mintea cititorului si abia apoi sa fie vizibile in pagina. Desi Isabella viseaza carnati, o lume miraculoasa se ridica din acest amanunt banal, iar cititorul este martor si participant….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.