Viscolul. Editia a II-a PDF

  Coperta Carte Viscolul. Editia a II-a

  Iti doresti sa citesti cartea Viscolul. Editia a II-a scrisa de Vladimir Sorokin si publicata de editura Curtea Veche Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viscolul. Editia a II-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Viscolul. Editia a II-a

  Platon Ilici Garin, medic de provincie, isi propune sa ajunga cu orice pret la datorie, in Dolgoe, unde o boala misterioasa transforma oamenii in zombi. Pentru ca nu gaseste cai de schimb la posta din Dolbesino, doctorului i se recomanda tovarasia carausului Kozma, care, pentru cinci ruble, il poate duce cu masina la destinatie. Aventura celor doi, cu puternice ecouri din Tolstoi, Gogol si Kafka, este marcata de popasuri si de personaje dintre cele mai stranii – morarul inalt cat palma si sotia lui voluptuoasa, producatorii kazahi de narcotice, cadavrul uriasului inghetat si omul lui de zapada, gigantic si cu un falus enorm –, care transforma aceasta calatorie aparent banala intr-un traseu fantastic, infernal, in care nu doar viscolul dobandeste proportii gigantice, ci si natura umana, care ii cade prada. ” Vladimir Sorokin este, probabil, atat cel mai apreciat, cat si cel mai controversat autor rus contemporan, considerat de critici un clasic in viata, chiar daca temele sale duc traditia ruseasca a grotescului in zone in care nici Gogol, si nici macar scriitorul absurdului din epoca stalinista, Daniil Harms, nu au indraznit sa se aventureze.” ( Daniel Kalder ) „Unul dintre cele mai surprinzatoare texte din literatura lumii. Sorokin este un scriitor uluitor de original .” ( The New Republic ) „In opera lui, Sorokin nu doar ca distruge tabuurile literare si culturale, ci pune sub semnul intrebarii insusi conceptul de literatura si rolul receptarii in cadrul procesului de creatie. In toate cartile sale de referinta pare ca isi intreaba cititorul: Ai curaj sa citesti mai departe?” ( David C. Gillespie )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Viscolul. Editia a II-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.