Visari pagane PDF

Coperta Carte Visari pagane

Iti doresti sa citesti cartea Visari pagane publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Visari pagane chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Visari pagane

Ion Pillat, asadar, nu e un „”simplu”” traditionalist ori peisagist; e – ca si Proust, Francois Mauriac ori Thomas Mann – un „”normal”” perfect incadrat in societatea, vremea si predaniile mediului, un „”normal”” care, totusi, a inteles (a „”stiut””) prea bine, a patruns si el – ca si ceilalti trei mari scriitori carora l-am alaturat – universul „”anormal”” si reflectant al poeziei, artei, creatiei de-a doua. Peisajele copilariei, imprejurarile unei vieti comode si neaventuroase, incadrarea in sistemul conventiilor societatii din care a facut parte, simpatia si consideratia purtate poetilor altor graiuri si glii, intima legatura (fidela, aproape dureroasa) cu „”materialitatile”” ambiante, strunirea pornirilor temperamentale nu i-au fost stavile ori oprelisti, ci incitari spre biruirea ritmului monoton al existentei, spre pasirea in acel domeniu – diferit, parabolic, straniu, anormal – generic si vag denumit arta. N. STEINHARDT…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.