Vis caraibian PDF

Coperta Carte Vis caraibian

Iti doresti sa citesti cartea Vis caraibian publicata de editura Alcris? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vis caraibian chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vis caraibian

Ramasa vaduva dupa doar un an de casatorie, frumoasa Jilly Carter paraseste Anglia ca membra al echipajului unui velier care traverseaza Atlanticul. Ajunsa pe o insula din Marea Caraibilor, ramane sa lucreze pe un santier naval, fiind specialista in proiectarea si realizarea de vele pentru ambarcatii cu panze si se indragosteste de seducatorul Ed Foster, un barbat care nu crede in dragoste si casatorie. Va reusi oare Jilly sa-i zdruncine convingerile?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.