Virtutea Cristei PDF

Coperta Carte Virtutea Cristei

Iti doresti sa citesti cartea Virtutea Cristei publicata de editura Alcris? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Virtutea Cristei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Virtutea Cristei

Era cosmarul oricarui barbat si i se intampla chiar ziaristului Phil Catterini. Adorabila Crista O`Maley dorea ca el sa-i schimbe statutul de „”ultima virgina din Chicago””, caci daca nu, altcineva o putea face la fel de bine in locul lui. Planul lui? Sa protejeze virtutea Cristei si burlacia lui. Caci altfel, se lasa cu o casatorie. Si Crista… trezindu-ze casatorita cu un barbat care nu o iubea, isi doreste sa-l transforme pe Phil in cel mai fericit barbat din lume!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.