Vinuri curative si vinuri pe baza de plante aromate -facute acasa PDF

Coperta Carte Vinuri curative si vinuri pe baza de plante aromate -facute acasa

Iti doresti sa citesti cartea Vinuri curative si vinuri pe baza de plante aromate -facute acasa publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Vinuri curative si vinuri pe baza de plante aromate -facute acasa de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Vinuri curative si vinuri pe baza de plante aromate -facute acasa

Vinurile pe baza de plante si vinurile curative facute in casa nu numai ca s-au dovedit a fi eficiente, ci pot reprezenta si ingredientul pentru multe feluri de mancare. Paleta de plante care se pot pune la macerat in vin este foarte larga, de la A – Angelica la V – vermut/pelin negru. Din acest motiv cartea nu se limiteaza numai la a prezenta care sunt efectele benefice asupra sanatatii, si care sunt rezultatele vizibile in cazul tulburarilor de somn, a tensiunii ridicate sau in cazul altor afectiuni. In carte vi se ofera si informatii despre cum sa culegeti corect plantele, cu ce vin este cel mai indicat sa le amestecati si care sunt vinurile care jucau deja un rol foarte important in medicina lui Hildegard v. Binger….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.