Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi PDF

  Coperta Carte Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi

  Iti doresti sa citesti cartea Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi scrisa de Valentina Iordan si publicata de editura House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi

  Complicitatea dintre vinuri si mancare este foarte veche, ea fiind atestata de o reteta antica persana, veche de mai bine de 5000 de ani, care ne spune ca la gatirea carnii de vita se folosea un sos preparat din „vin vechi, sofran si apa de trandafiri“. Vinurile (sau alte bauturi) alese pentru gatit trebuie sa fie simple, dar de buna calitate. Prin reductie, vinul isi concentreaza aromele, astfel ca un vin prost isi va dezvalui toate caracteristicile negative, stricand mancarea. Pentru realizarea unui preparat armonios, este bine ca inainte de a ne apuca de gatit sa ne imaginam ce vrem sa obtinem, ce gust si ce arome ne dorim, tinand cont de toate ingredientele folosite, in functie de aceste coordinate alegand bautura ce o vom folosi. Cei care se tem ca gustul mancarii va fi afectat de continutul de alcool trebuie sa stie ca prin tratare termica (fierbere, coacere, flambare), alcoolul continut de diverse bauturi folosite in gastronomie se evapora in cea mai mare parte, in functie de procedeul folosit, lasand in urma acel ceva ce va da o savoarea proprie fiecarui preparat….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.