Vintage. Carte de colorat PDF

Coperta Carte Vintage. Carte de colorat

Iti doresti sa citesti cartea Vintage. Carte de colorat publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vintage. Carte de colorat chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vintage. Carte de colorat

Foloseste desenele din aceasta carte pentru a realiza propriile modele vintage si inspirate de epoca victoriana cu ajutorul creioanelor colorate si pentru a-ti perfectiona calitatile de artist. Create in timpul unei epoci de inflorire a designului si a modelelor decorative, imaginile incluse in aceste pagini, pe care le veti personaliza oferindu-le un caracter unic, sunt o sursa inepuizabila de satisfactii si de relaxare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.