Vinovatia – cea inchipuita si cea adevarata PDF

Coperta Carte Vinovatia - cea inchipuita si cea adevarata

Iti doresti sa citesti cartea Vinovatia – cea inchipuita si cea adevarata publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vinovatia – cea inchipuita si cea adevarata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vinovatia – cea inchipuita si cea adevarata

Oricare dintre noi s-a simtit vinovat de nenumarate ori. Adesea, sentimentul vinovatiei ne impiedica sa ne traim din plin viata, ne otraveste cele mai frumoase clipe, ne impiedica sa construim relatii sanatoase cu familia, cu prietenii, cu ceilalti oameni din jurul nostru, putandu-ne duce – ca orice emotie negativa foarte intensa – chiar la boli fizice grave. Pe de alta parte, tot el ne poate da imboldul de a ne schimba obiceiurile rele, de a deveni mai responsabili si mai buni….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.