Vinovat fara vina PDF

Coperta Carte Vinovat fara vina

Iti doresti sa citesti cartea Vinovat fara vina publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vinovat fara vina chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vinovat fara vina

CEL MAI VANDUT SCRIITOR AL TUTUROR TIMPURILOR PESTE 2 MILIARDE DE EXEMPLARE VANDUTECARTI TRADUSE IN PESTE 100 DE LIMBIIn timp ce executa pedeapsa pentru uciderea mamei sale – o crima pe care nu a comis-o, dupa cum sustine el -, Jacko Argyle moare de pneumonie in inchisoare. Doi ani mai tarziu, un barbat care suferise o amnezie isi face aparitia pe neasteptate si confirma alibiul lui Jacko. Se pare ca tanarul era de fapt nevinovat… iar adevaratul ucigasul face parte din familie. Suspiciunea cade acum pe fiecare dintre ei…AGATHA CHRISTIE este cunoscuta in intreaga lume drept „”Regina Crimei””. Hercule Poirot, cel mai renumit detectiv dupa Sherlock Holmes, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot si Miss Marple au devenit faimosi la nivel mondial si au facut subiectul multor filme realizate pentru marele si micul ecran….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.