Vindecarea vibrationala. Ed a II-a PDF

Coperta Carte Vindecarea vibrationala. Ed a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Vindecarea vibrationala. Ed a II-a publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Vindecarea vibrationala. Ed a II-a de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Vindecarea vibrationala. Ed a II-a

„”Daca sunteti in cautarea unor alternative la sistemul occidental de vindecare bazat pe chimicale, aceasta carte este un punct valoros de pornire. In Vindecarea vibrationala, Jaya Myra dezvaluie fundamentele puternice ale vindecarii orientale, prezentandu-le in asa fel incat sa fie usor de inteles de gandirea occidentala.”” – Spirituality Today””Myra est eo oratoare excelenta! O cunosc de multi ani si sunt foarte impresionat de intelepciunea ei.”” – Shomik Chaudhuri, cofondator Institute of International Social Development””Cartea este organizata eficient astfel incat cititorul sa inteleaga mai intai fundamentele, apoi subiectele care merg mai in profunzime, fiind explicate teme dificile.”” – Goodreads. com…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.