Vindecarea prin povesti. Culegere de cazuri destinata folosirii metaforelor terapeutice PDF

Coperta Carte Vindecarea prin povesti. Culegere de cazuri destinata folosirii metaforelor terapeutice

Iti doresti sa citesti cartea Vindecarea prin povesti. Culegere de cazuri destinata folosirii metaforelor terapeutice publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vindecarea prin povesti. Culegere de cazuri destinata folosirii metaforelor terapeutice chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Vindecarea prin povesti. Culegere de cazuri destinata folosirii metaforelor terapeutice

In practica psihoterapeutica actuala metafora joaca un rol important, avand rolul de a „scurtcircuita“ resorturile psihice care-l mentin pe client captiv in problema sa. Fie ca este vorba de depresie, de anxietate, de atacuri de panica, de doliu, de reducerea durerii fizice sau de impacarea cu o maladie irecuperabila, pentru adulti si pentru copii, metafora este un vehicul al schimbarii. In cartea sa, Burns reuneste cazuri povestite de unii dintre cei mai buni psihoterapeuti contemporani din diverse orientari, cazuri in care metafora a reprezentat ingredientul ce a facut diferenta intre vindecare si adancirea in simptom. Valoroasa atat prin diversitatea situatiilor prezentate cat si prin stilul sau comprehensibil, aproape didactic, lucrarea de fata este un instrument util in practica oricarui psihoterapeut. George W. Burns este psiholog clinician si director la Milton Erickson Institute of Western Australia. Este, de asemenea, formator si conferentiar universitar, fiind autorul a sapte carti dedicate povestilor terapeutice, depresiei ori aplicarii meditatiei zen pentru imbunatatirea sanatatii mentale. La Editura Trei au mai aparut 101 povesti vindecatoare pentru copii si adolescenti si 101 povesti vindecatoare pentru adulti….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.