Vin maimutele. Low cost & high margin. Editia a II-1 PDF

Coperta Carte Vin maimutele. Low cost & high margin. Editia a II-1

Iti doresti sa citesti cartea Vin maimutele. Low cost & high margin. Editia a II-1 publicata de editura The New Earth? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Vin maimutele. Low cost & high margin. Editia a II-1 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Vin maimutele. Low cost & high margin. Editia a II-1

Eseul politic, puternic contestatar al viciilor democratiei americane, izvorat din experienta unui om care a cunoscut, in profunzimea sa, viata academica dintr-un campus universitar american, pe parcursul anilor cat au durat studiile sale. O analiza acida a tarelor unei societati uluitoare, viciata de oglinda deformata in care isi reflecta chipul, si prin care priveste spre lumea de dincolo de oceane.””In Statele Unite si in alte tari cu economie puternica s-a facut re-inginerie (optimizare a proceselor care au loc in companii) la nivel de business, dar si la nivel uman! Cu ajutorul a mii de tehnici cu efecte infinitezimale, greu de perceput pe termen scurt, dar cu efecte grotesti evidente pe termen lung, s-au restructurat si simplificat gandurile oamenilor in concordanta cu realitatile economice exterioare care devin pe zi ce trece din ce in ce mai inumane. Se tinde spre „”omul nou””, simplificat, puternic, eficient in structurile Economiei, care nu pune prea multe intrebari. Acesta este un odios proces de holocaust al speciei umane, de transformare a acesteia intr-o noua specie care, impreuna cu procesul globalizarii, incepe sa cuprinda incetul cu incetul, precum raia, intreaga lume, daca nu vom face nimic sa-l stopam. In Romania, asistam la o situatie cel putin bizara. Desi din punct de vedere genetic, spiritual, al bogatiilor naturale, al armoniei climaterice si chiar material, romanii stau poate cel mai bine din lume, foarte multi dintre ei sunt nemultumiti de viata din Romania, crezand ca in vest, lucrurile merg mult mai bine. Aceasta stare de negativism la adresa Romaniei si de admiratie fara rezerve la adresa tarilor vestice a fost alimentata de o lipsa de informatie totala: atat dinspre Romania spre vest, cat si in sens invers. Astfel, dupa 90, foarte multi romani au emigrat in alte tari. Multi studenti romani, bine pregatiti, odata plecati la burse in Statele Unite sau in tari vest-europene, au uitat sa se mai intoarca. Pe de alta parte, exista multi straini car…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.