Viitorul nu ia prizonieri. Cum ne putem gestiona geografia si anxietatile colective’ PDF

Coperta Carte Viitorul nu ia prizonieri. Cum ne putem gestiona geografia si anxietatile colective'

Iti doresti sa citesti cartea Viitorul nu ia prizonieri. Cum ne putem gestiona geografia si anxietatile colective’ publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viitorul nu ia prizonieri. Cum ne putem gestiona geografia si anxietatile colective’ chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Viitorul nu ia prizonieri. Cum ne putem gestiona geografia si anxietatile colective’

Aceasta carte face parte din colectia Biblioteca RAO a editurii RAO. Diverse evenimente de natura geopolitica, strategica, economica sau identitara legate de relatiile dintre Romania si Rusia, Ucraina, Turcia ori China, sau de dilemele apartenentei la UE si NATO, mi-au semnalat faptul ca noi romanii, ca popor, avem o multime de temeri, fobii si obsesii legate de securitatea nationala. Ne temem de vecini acaparatori si cu planuri „ascunse“, de incapacitatea Vestului de a gestiona provocarile noului mediu de securitate mai ales ca SUA pivoteaza spre Asia-Pacific iar Afganistanul e departe de a fi stabilizat, in timp ce UE se infunda in criza economico-institutionala iar NATO da semne de slabiciune. Suntem ingrijorati de un Iran islamist si asertiv, de imigratia musulmana, de explozia demografica a romilor sau de separatismul afisat de multi maghiari si secui. Acest volum isi propune sa fie un ghid pentru decidentii politicii externe si de securitate prin hatisul incertitudinii strategice specifice unui mediu de securitate volatil, dar si o agenda de actiune, un inventar al marilor probleme strategice specifice Romaniei, accesibil studentilor, jurnalistilor, publicului mai larg….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.