Viitorul managementului PDF

Coperta Carte Viitorul managementului

Iti doresti sa citesti cartea Viitorul managementului publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Viitorul managementului de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Viitorul managementului

„Aceasta este o carte destinata visatorilor si oamenilor de actiune. A fost scrisa pentru toti cei care se simt sufocati de birocratie, care se tem ca «sistemul» actioneaza impotriva inovatiei, care cred, in secret, ca gatul sticlei este in partea de sus a sticlei, care se intreaba de ce lucrul in corporatii trebuie sa fie atat de lipsit de spirit, care cred ca angajatii sunt suficient de inteligenti pentru a-si organiza singuri munca, care stiu ca „managementul”, asa cum este el practicat acum, e mai degraba un obstacol in calea succesului – si care vor sa faca ceva in aceasta privinta.“ – Gary Hamel, Bill Breen„Timp de un secol, oamenii au lucrat in niste inchisori construite de managementul erei industriale – perioada care le-a irosit energia, creativitatea si potentialul uman. Hamel prezinta cu maximum de claritate limitele acestei epoci. Mai mult, el propune o viziune inaltatoare si necesara pentru viitorul managementului, care nu este doar mai umana, dar are si potentialul de a scoate tot ce e mai bun in noi.“ – Richard Florida, profesor de business si creativitate, Rotman School of Management, autor al cartii The Rise of the Creative Class„Cartea aceasta ne pune la dispozitie instrumente pentru implementarea unei schimbari fundamentale si constituie cel mai solid sprijin pe care il putem folosi in efortul, de multe ori dureros, de a transforma modul traditional in care ne-am obisnuit sa facem management in altceva, ceva revolutionar, ceva spectaculos, ceva nou si diferit.“ – Costea Dumitrescu, senior partner, Ascendis„Gary Hamel stie ca managementul nu este o colectie de retete pentru cele mai eficiente practici din ultimul timp, ci un sistem de inovatie continua care vizeaza perfectionarea pe termen lung a unei companii in perpetua evoluare. Viitorul managementului contine reguli esentiale pe care trebuie sa le urmati daca vreti sa aveti o pozitie centrala in procesul de adaptare si schimbare organizationala.“- Francis Fukuyama, director, Johns Hopkins Unive…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.