Viitorul libertatii PDF de Fareed Zakaria

  Coperta Carte Viitorul libertatii

  Iti doresti sa citesti cartea Viitorul libertatii? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Viitorul libertatii

  Viitorul libertatii. Democratia iliberala in Statele Unite ale Americii si in lume • Bestseller New York Times Daca in urma cu un secol nici o tara din lume nu avea ceea ce numim in prezent democratie, astazi peste o suta de tari au un regim democratic. Ascensiunea fara precedent a democratiei la nivel mondial a facut din aceasta forma standard de guvernamint si legitimitate politica in majoritatea statelor lumii. Dupa ce, intr-un articol din 1997, a introdus ideea de „democratie iliberala”, in aceasta lucrare vizionara aparuta prima data in 2003 si tradusa in peste 20 de limbi Fareed Zakaria arata ca democratia trebuie insotita de liberalismul constitutional pentru a fi functionala si ca democratizarea inteleasa ca dispersie maxima a puterii in societate poate ascunde pericole nebanuite pentru libertatea individului. In aceasta carte curajoasa si ambitioasa, Fareed Zakaria il actualizeaza pe Tocqueville… Cunostintele lui Zakaria acopera o gama impresionanta de domenii… – New York Times Book Review Viitorul libertatii este una dintre cele mai importante lucrari privind tendintele politice globale care au aparut in ultimul deceniu. – Samuel Huntington O lucrare extrem de originala si de patrunzatoare… Te face sa vezi lumea altfel. – The Washington Post Cunoscator al istoriei si politicii actuale la scara globala, Zakaria ne convinge ca democratia singura nu aduce pacea si prosperitatea… O lectura esentiala pentru toti cei preocupati de promovarea si prezervarea libertatii. – Chicago Tribune In cartea sa incisiva, Fareed Zakaria pune intrebari patrunzatoare si ofera raspunsuri provocatoare. Viitorul libertatii este o contributie impresionanta la intelegerea crizelor democratiei care se profileaza amenintator la orizont. – Arthur M. Schlesinger, Jr. O argumentatie fecunda impotriva politicii populismului rudimentar, care merita din plin sa fie analizata si dezbatuta. – Kirkus Reviews

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.