Viitorul Europei: reforma sau declin’ PDF

Coperta Carte Viitorul Europei: reforma sau declin'

Iti doresti sa citesti cartea Viitorul Europei: reforma sau declin’ publicata de editura ARC? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viitorul Europei: reforma sau declin’ chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Viitorul Europei: reforma sau declin’

Aceasta carte este publicata la editura ARC. Daca Europa nu actioneaza rapid, declinul sau economic si politic este aproape inevitabil, afirma autorii acestei carti, Alberto Alesina si Francesco Giavazzi. Dupa cum spun ei, Europa are multe de invatat de la liberalismul si economia de piata ale Americii. Europenii lucreaza mai putin si stau mai mult in concedii decat americanii, ei pretuiesc stabilitatea si siguranta locului de munca mai mult decat orice altceva. Europenii tin la sistemele lor de asistenta sociala; americanii detesta cheltuielile guvernamentale. Autorii avertizeaza ca, pentru a-si stopa declinul, Europa trebuie sa adopte ceva similar modelului american pentru a gestiona reglementarile pietei, globalizarea, sustinerea invatamantului superior, cercetarea tehnologica si poltica fiscala, in timp ce societatile sale multietnice, precum si viziunea sa deschisa asupra Uniunii Europene si a monedei euro vor naste cu siguranta controverse. Semnalul de alarma tras de Alberto Alesina si Francesco Giavazzi va suna puternic si clar pentru oricine este interesat de viitorul Europei si de economia globala….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.