Viciu ascuns PDF

  Coperta Carte Viciu ascuns

  Iti doresti sa citesti cartea Viciu ascuns scrisa de Thomas Pynchon si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Viciu ascuns chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Viciu ascuns

  In California, la inceputul anilor ’70, Larry „Doc” Sportello, detectiv particular, este contactat de fosta lui iubita Shasta Fay Hepworth pentru a investiga un complot caruia i-a cazut victima noul ei iubit, un dezvoltator imobiliar miliardar pe nume Michael Z. „Mickey” Wolfmann. Inca indragostit de Shasta, Doc accepta misiunea, trezindu-se implicat intr-o uriasa conspiratie din care nu lipsesc Departamentul de Politie din Los Angeles, organizatia secreta Colt de Aur, Fratia Ariana sau Panterele Negre, totul invaluit intr-un fum gros de marijuana. Roman noir, roman politic cu puternice accente comice, Viciu ascuns este un tribut adus contraculturii hippy si subversivilor ani ’60 – una dintre cele mai amuzante si mai accesibile carti ale lui Thomas Pynchon….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Viciu ascuns este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.