Vic-Pitic si o poveste din nimic PDF

  Coperta Carte Vic-Pitic si o poveste din nimic

  Iti doresti sa citesti cartea Vic-Pitic si o poveste din nimic scrisa de Victoria Patrascu si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Vic-Pitic si o poveste din nimic chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Vic-Pitic si o poveste din nimic

  Ce faci cand ti s-au inecat toate corabiile si crezi ca nu mai ai niciun rost pe lume? Lasi pelerina cenusie a tristetii sa te invaluie? Nuuu!!! Il cauti pe Vic-Pitic. E un pitic de gradina, magic si prietenos, care sigur te va ajuta. Si nu e departe, sta prin apropiere. Trebuie doar sa fii atent, sa scotocesti pe sub pietre si pe spatele frunzelor sau sa privesti licarirea stelelor. Cand il vei gasi, Vic-Pitic iti va spune secretul lui. Si atunci vei descoperi si tu, ca Marc, scriitorul din poveste, ca lumea este un loc plin de culori, cantece si povesti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Vic-Pitic si o poveste din nimic este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.