Viata pe front in scrieri personale PDF

Coperta Carte Viata pe front in scrieri personale

Iti doresti sa citesti cartea Viata pe front in scrieri personale publicata de editura Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Viata pe front in scrieri personale de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Viata pe front in scrieri personale

„”Lucrarea de fata cuprinde memorii, jurnale, scrisori, carti postale, telegrame, fotografii ale unor ofiteri, medici, scriitori, cercetasi, care au luptat, au luat decizii, au scris despre evenimentele militare, viata pe front in anii participarii Romaniei la Primul Razboi Mondial, 1916-1918, scrieri pastrate la Arhivele Nationale ale Romaniei (ANR). Totodata, lucrarea integreaza si rapoarte, dari de seama, scrisori ale unor femei, care au actionat in spatele frontului, au organizat si au intretinut spitale pentru soldatii raniti si bolnavi, au acordat adapost si hrana copiilor orfani, au contribuit cu diverse ajutoare si asistenta sanitara la victoriile armatei romane.”” (Anemari Monica Negru)…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.